Badminton


Sæson 2019/2020 12.08.2019  -  30.06.2020
Vejledning
cghjcghj

Voksenfjer (Vfjer)

Ny pris for resten af sæson 18/19 er 200,00 kr.

Synes du også at badminton er sjovt, men mangler en makker eller kan ikke spille hver uge, så har BG  Badminton et godt tilbud til dig. Et uformelt træningsfællesskab på banerne onsdag kl. 20.00 til kl. 21.30. Mød op og prøv om det er noget for dig. Det bliver sjovt. Badmintonsportens grundværdier glæde, leg, oplevelse, kammeratskab og udvikling er slagordene for fællesskabet.

Tilbuddet er både til dig, der har spillet motionsbadminton før og til nybegyndere og har lyst til at lære spillet.

Vi tænker os i første omgang, at træningen kommer til at foregå med en fælles opvarmning, så vi får bevæget kroppen godt igennem og undgår skader. Derefter vil der blive lavet spillerunder med forskellige konstellationer. Efter træningen afsluttes med fælles udstrækningsøvelser. Badmintontrænerne Emil Rothgarn og Carsten Rothgarn vil på skift styre opvarmning og spillerunder.

Dernæst tænker vi, at der i fællesskabet kan arbejdes med indholdet i træningen og der kan laves særarrangementer i løbet af året. Det kunne være badmintonfitness, træning med en landsholdtræner eller noget andet vi kunne ønske os.

Prisen er i dette år 400 kr. pr deltager + boldpenge. Første gang er onsdag den 28. september. Mød op og se hvad der sker.de 3 første gange er gratis.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)